Slackline Set - ID: PL10474

Julefest
20% - KODE

UrbergSlackline Set

Mer info

Mer om Slackline Set fra Urberg

Slackline Set fra Urberg er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker å komme i gang med slackline. Settet inneholder alt du trenger, inkludert beskyttelse for trærne du spenner slacklinen rundt.
Slackline er både morsomt og utfordrende. Ikke minst er det god trening for balansen. Det er også en flott tilleggstrening til de fleste andre idretter.
Vi anbefaler at du setter opp slacklinen maks 50 cm over bakken.

1 stk 15 meter line, 50 mm bred med løkke
1 stk spenne (Ratchet)
2 tre-beskyttelser
1 beskyttelse for spenne
1 oppbevaringspose
1 bruksanvisning
Linen er laget av polyetylen
Strekkfasthet på 3000 kg
Maks vekt på linjen 150 kg
Egenskaper for Slackline Set:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Bredde: 50 mm
Vekt: 2606 g
Makslengde: 1500 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Slakkline

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!