Slackline Set - ID: PL10474

UrbergSlackline Set

Mer info

Mer om Slackline Set fra Urberg

Slackline Set fra Urberg er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker å komme i gang med slackline. Settet inneholder alt du trenger, inkludert beskyttelse for trærne du spenner slacklinen rundt. Slackline er både morsomt og utfordrende. Ikke minst er det god trening for balansen. Det er også en flott tilleggstrening til de fleste andre idretter.
Vi anbefaler at du setter opp slacklinen maks 50 cm over bakken.

1 stk 15 meter line, 50 mm bred med løkke
1 stk spenne (Ratchet)
2 tre-beskyttelser
1 beskyttelse for spenne
1 oppbevaringspose
1 bruksanvisning
Linen er laget av polyetylen
Strekkfasthet på 3000 kg
Maks vekt på linjen 150 kg
Egenskaper for Slackline Set:
Bredde: 50 mm
Vekt: 2606 g
Makslengde: 1500 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Slakkline

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!