UrbergSleeping Pad Camp G3

Mer info

Mer om Sleeping Pad Camp G3 fra Urberg

Sleeping Pad Camp G2 fra Urberg er et komfortabelt og slitesterkt liggeunderlag for den kresne vandreren eller camperen som vil ha god plass. Den store messingventilen sikrer at liggeunderlaget blåser seg opp og ripstop-stoffet i 75D bikubemønster vil holde i mange år. Leveres med brede elastiske bånd og en oppbevaringspose av mesh. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Sleeping Pad Camp G3:
Dimensjon utvendig LxB: 198x63 cm
Isolasjonsmateriale: Luft/Skum
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 34,5x18 cm
Vekt: 1491 g
Tykkelse: 3,8 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Selvoppblåsbare liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!