BLACK WEEK

UrbergSleeping Pad Trek

Mer info

Mer om Sleeping Pad Trek fra Urberg

Sleeping Pad Trek fra Urberg er et selvoppblåsbart liggeunderlag som passer til vandring.
Egenskaper for Sleeping Pad Trek:
Dimensjon utvendig LxB: 183x51 cm
Isolasjonsmateriale: Luft/Skum
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Høst/Vinter (under -10ºC)
Pakkmål ca: 26x15 cm
Vekt: 974 g
R-verdi: 4.3
Tykkelse: 3.8 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Selvoppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!