Solar Panel 28W - ID: PL10629

UrbergSolar Panel 28W

Mer info

Mer om Solar Panel 28W fra Urberg

Lad mobiltelefoner, GPS-er, nettbrett og andre elektroniske enheter ved hjelp av solen. Solar Panel 28W fra Urberg er en sammenleggbar solcellelader med fire paneler og en LED-skjerm som viser gjeldende strømoverføring. Panelene er laminert med ETFE, noe som gjør dem holdbare og vanntette, og med maljer plasserer du enkelt laderen på ryggsekken under turen.
•To USB-porter lar deg lade to enheter samtidig
•Med en utgangseffekt på 2,4 A tar det 1,5–2 timer å lade et 4000 mAh-batteri
•Jo sterkere solen er, desto høyere er utgangseffekten
•USB-kabel med micro-USB i den ene enden er inkludert
•Mål sammenbrettet: 160x310 mm

Egenskaper for Solar Panel 28W:
Input: micro USB
Maks effekt: 28 W
Integrert batteri: Ja
Output: USB
Oppladbare batterier: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 790x310 mm
Vekt: 572 g
Output: 5 v
Batterier inkludert: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Powerbanks & Ladere

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!