Stainless Multi Tool - ID: PL10916

UrbergStainless Multi Tool

Mer info

Mer om Stainless Multi Tool fra Urberg

Stainless Multi Tool er et solid multiverktøy i rustfritt stål fra Urberg.
1. Nåltang
2. Vanlig tang
3. Avbitertang
4. Knivblad
5. Saks
6. Allsidig skjærer
7. Flaskeåpner med flat skrutrekker
8. Boksåpner med flat skrutrekker
9. Stjerneskrutrekker med låsesystem
10. Rømmer
11. Neglefil

•Materiale: 420 stål
•Håndtak: 420 stål
•Mål: 110x42x18 mm

Egenskaper for Stainless Multi Tool:
Lengde i sammenlagt tilstand: 110 mm
Vekt: 226 g
Antall verktøy: 11 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Multiverktøy

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!