Stavanger Boot - ID: A023731

20% - KODE

UrbergStavanger Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Stavanger Boot fra Urberg

Stavanger Boot er en gummistøvler med høyt skaft, snøring foran og stålskinne som gir et støtte til foten. Stavanger Boot har også en grov mønstret ytre såle for sikkert grep på våte overflater.
• Høyt skaft
• Snøring
• Stålskinne for støtte
• Grov mønstret yttersåle
• Avtakbar innersåle
• Bomullsfôr på innsiden

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Stavanger Boot:
Winter Foret: Nei
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Fôr: Bomull
Skafthøyde: 40 cm
Yttermateriale: Gummi
Snøring: Ja
Vekt per støvel: 950 g
Reflekser: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gummistøvler

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!