Stavik Fleece Women - ID: PL11219

UrbergStavik Fleece Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Stavik Fleece Women fra Urberg

Stavik Fleece Women fra Urberg er en klassisk fleecejakke for dame. Jakken har en glatt utside og myk børstet innside som effektivt transporterer bort fuktighet og holder deg både tørr og varm. Passer både som et mellomlag på kalde dager, og til hverdags. 
  • YKK glidelås
  • Stretch for en optimal bevegelsesfrihet
  • Materialvekt: 290 g/m²

Materiale: 88% polyester, 12% elastan
Egenskaper for Stavik Fleece Women:
Materiale: Polyester
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Glidelås: Hellang
Hette: Nei
Antall lommer: 0 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Mellomlagsgensere

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!