Steel Tumbler G2 4-pack - ID: steel_tumbler_4

UrbergSteel Tumbler G2 4-pack

Mer info

Mer om Steel Tumbler G2 4-pack fra Urberg

Steel Tumbler G2 4-pack er en pakke til et bra pris på 4 stk av de populære Steel Tumbler G2 fra Urberg . Dette er klassiske kopper i rustfritt stål. De brukes i hverdagen, men også på utflukter, camping og eventyr. Koppene er stabile, slitesterke og lette å bære. Synes du alle fargene er fine? Nedenfor velger du hvilke farger du vil ha på koppene. Mange synes at kald drikke smaker ekstra godt i Steel Tumbler G2, og vil du drikke øl (vi anbefaler alkoholfri øl), så bidrar den ribbede innsiden til et tykkere skum. Koppene er ikke så gode for varme drikker da koppen blir svært varm og du risikerer å brenne deg på fingrene.

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Steel Tumbler G2 4-pack:
BPA-fri: Ja
Diameter x høyde: 123x83 mm
Vekt: 80 g
Rustfritt stål innvendig: Ja
Volum: 500 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

196.00
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!