Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Steel Tumbler G3 - ID: A035704

UrbergSteel Tumbler G3

Mer info

Mer om Steel Tumbler G3 fra Urberg

Steel Tumbler G3 fra Urberg er en klassisk kopp i rustfritt stål, disse koppene har blitt svært populære de siste årene. De brukes i hverdagen, men også på utflukter, camping og eventyr. Koppene er stabile, slitesterke og lette å bære. Mange synes at kald drikke smaker ekstra godt i Steel Tumbler G3, og vil du drikke øl (vi anbefaler alkoholfri øl), så bidrar den ribbede innsiden til et tykkere skum. Koppene er ikke så gode til varme drikker da koppen blir svært varm og du risikerer å brenne deg på fingrene. Holder 450 ml, BPA-fri.

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Steel Tumbler G3:
Materiale: Rustfritt (rusttregt) stål
Vekt: 80 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!