Stordal Cotton Boxer Men - ID: PL10321

UrbergStordal Cotton Boxer Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Stordal Cotton Boxer Men fra Urberg

Stordal Cotton Boxer Men fra Urberg er mykt undertøy for herrer, laget i en behagelig bomullskvalitet med strikk i livet. Materiale: 95 % bomull, 5 % elastan
Egenskaper for Stordal Cotton Boxer Men:
Vaskes i: 40 °C
Materiale: Bomull
Holdbarhet: 1%ForthePlanet
Vekt: 66 g
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Undertøy

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!