Stranda Poncho Unisex - ID: PL10539

Julefest
30% - KODE

UrbergStranda Poncho Unisex

Størrelseguide Mer info

Mer om Stranda Poncho Unisex fra Urberg

Stranda Poncho Unisex fra Urberg er en vanntett regnponcho for både damer og herrer. Ponchoen er laget av slitesterkt nylon med en vannsøyle på opptil 5000 mm og har en justerbar hette. Foran finnes det en reflekterende Urberg-logo og en lomme der du kan pakke ned ponchoen når den ikke lenger trengs. Perfekt for å ta med på hverdagslige eventyr i ustabilt vær.
Lengde midten bak størrelse M: 103 cm
Materiale: 100% nylon
Egenskaper for Stranda Poncho Unisex:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Toveis glidelås: Nei
Passform: Oversized
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Nei
Membran: Nei
Vekt: 296 g
Hovedmateriale: Nylon
Polstring: Upolstret
Hette: Fast
Antall lommer: 1 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Nei
Tapede sømmer: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!