Stretch Belt - ID: A007926

UrbergStretch Belt

Mer info

Mer om Stretch Belt fra Urberg

Urberg Stretch Belt er et stilrent belte med metallspenne. Elastisiteten gjør at beltet blir svært komfortabelt og gir en optimal passform. Egenskaper: 
•Stretch
•One Size
•Lengde: 125 cm
•Bredde: 4 cm
•Flaskeåpner i spennen
•Materiale: 80% Polypropylen, 20% Elastan


URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Stretch Belt:
Materiale: Syntetisk (stretch)
Lengde: 125 cm
Bredde: 40 mm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Belter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!