Super Duffel 60 - ID: A036268

UrbergSuper Duffel 60

Mer info

Mer om Super Duffel 60 fra Urberg

Super Duffel 60 fra Urberg er en duffelbag for alle som er perfekt til skolen. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Super Duffel 60:
Regntett: Ja
Vanntett: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 300x300x650 mm
Pakkevolum: 60 L
Vekt: 850 g
Rulleåpning: Nei
Antall innvendige lommer: 1 stk
Antall utvendige lommer: 1 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Bager

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!