UrbergSydkoster Women's Coat

  Sydkoster Women's Coat - ID: A023787

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Sydkoster Women's Coat fra Urberg

  Sydkoster Women's Coat er en moderne regnjakke for damer i PU-materiale med varmefunksjon i form av teddy pile og quiltet fôr. Sydkoster Women's Coat er varm med mykt teddyfôr rundt rygg, skuldre og bryst. I ermene er det quiltet fôr i slik at de innen forliggende klærne ikke setter seg fast i fôret. Jakken har normal passform og slutter like over kneet. Ved glidelåsen er det knappelukning med trykknapper, slik at vind eller regn ikke trenger inn i glidelåsen. På forsiden av jakken er det to romslige lommer og ermene kan justeres med trykknapper. Åpningen til hetten kan justeres med en strikk, hetten har også en liten skjerm.

  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Sydkoster Women's Coat:
  Sveisede sømmer: Nei
  Fôr: Syntetisk
  Membran: Nei
  Hovedmateriale: Polyester
  Fôr: Varmfôrede
  Hette: Fast
  Antall lommer: 2 stk
  Stretch: Nei
  Justerbar midje: Nei
  Forsterkte partier: Nei
  Pit zips: Nei
  Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet.

  Mer fra Urberg

  Vis alle Regnjakker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!