Tarfala Jacket Women - ID: A032452

UrbergTarfala Jacket Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Tarfala Jacket Women fra Urberg

Når du ikke vil velge mellom funksjonalitet og stil er Tarfala Jacket Women fra Urberg damejakken for deg. Det er en velarbeidet og gjennomtenkt regnjakke av høy kvalitet. Funksjonell nok til å takle våte dagsturer, stilig nok for en spasertur i byen. Tarfala Jacket Women er formsydd for en kroppsnær passform og stor bevegelsesfrihet. 100% vanntett med teipede sømmer og justerbar stormhette. Lange ventilasjonsglidelåser med innvendig meshstoff under armene holder deg avkjølt på varme dager.
  • Stormhette som justeres med trekksnor og borrelås
  • Hetten kan skyves ned i kragen
  • Pit-Zips med innvendig mesh under armene
  • To lommer foran med glidelås
  • Asymmetrisk skårne ermekanter med borrelåsjustering
  • Trekksnor under
  • Reflekterende logo foran og på baksiden av hetten
  • Lengde midten bak størrelse M: 75 cm
  • Materiale: 100% nylon

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Tarfala Jacket Women:
Sveisede sømmer: Nei
Membran: Other
Vekt: 240 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Fôr: Ufôrede
Hette: Fast
Membranteknikk: 2,5-lags
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!