Tärnasjö Pile Parka Junior - ID: A039289

UrbergTärnasjö Pile Parka Junior

Mer info

Mer om Tärnasjö Pile Parka Junior fra Urberg

Tärnasjö Pile Parka Junior fra Urberg er en syntetisk parkas for barn . Woven outer fabric: 55% cotton, 44% nylon
Woven lining 1: 100% acrylic
Woven lining 2: 100% polyester
Insulation: 100% polyester

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Tärnasjö Pile Parka Junior:
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Hovedmateriale: Bomull/Syntetisk
Hette: Avtakbar
Vindtett: Nei
Fyll: Syntetisk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!