Telescopic Tripod - ID: PL10096

UrbergTelescopic Tripod

Mer info

Mer om Telescopic Tripod fra Urberg

Telescopic Tripod fra Urberg er et smart stativ som gjør det lettere å lage mat over åpen ild. Brannrist er inkludert og gjør det tryggere å gjøre opp ild selv der du ikke har tilgang til et ildsted. Telescopic Tripod er enkelt å montere ved at man skrur sammen de forskjellige seksjonene. Stativet tar opp liten plass i oppakningen.
Justerbar stålkjede med opphengskrok gjør det enkelt å justere avstanden til bålet.
Materiale: aluminium, rustfritt stål
Størrelse: 80 cm
Vektkapasitet: 10 kg
Egenskaper for Telescopic Tripod:
Materiale: Aluminium/Rustfritt stål
Vekt: 692 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!