Tent Lamp Nova 200 - ID: PL10860

UrbergTent Lamp Nova 200

Mer info

Mer om Tent Lamp Nova 200 fra Urberg

Tent Lamp Nova 200 er en teltlykt fra Urberg som lyser opp både teltet ditt og campingplassen med en lysstyrke på 200 lumen. Kroken gjør det lett å henge opp lykten.
•Lysmoduser: Høy, Middels, Lav, Blinkende, SOS
•Drives av 4 AA-batterier (ikke inkludert)

Egenskaper for Tent Lamp Nova 200:
Maks brennetid: 42 h
Vann beskyttelse: IPX5
Oppladbare batterier: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 66x66x139 mm
Vekt: 146 g
Brenseltype: Batteri
Antall batterier: 4 stk
Batterier inkludert: Nei
Lysstyrke: 200 Lm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Lykter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!