Thermolite Liner - ID: A032040

UrbergThermolite Liner

Mer info

Mer om Thermolite Liner fra Urberg

Thermolite Liner fra Urberg er en ekstra varm lakenpose til soveposen din. Lakenposen er mumieformet for å passe soveposen bedre og vil både beskytte soveposen og varme deilig under kalde netter. Justerbar snor i hodeenden. Leveres i en liten og fleksibel pakkepose. Dimensjoner:
210 x 90 cm

Pakningsstørrelse: 20x11 cm
Material: 50% Thermolite® polyester, 50% Modal® Rayon
Egenskaper for Thermolite Liner:
Maks kroppslengde: 210 cm
Vekt: 333 g
Glidelås: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Laken & Lakenposer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!