Thin Outdoor Glove - ID: A007930

UrbergThin Outdoor Glove

Mer info

Mer om Thin Outdoor Glove fra Urberg

Thin Outdoor Glove er et par tynne hansker fra Urberg. De er sydd med flatlocksømmer og er lett børstede på innsiden, noe som gjør hanskene særdeles myke og komfortable. Et perfekt valg når du skal ut på løpetur eller til svale dager. Hanskene passer utmerket til de svalere dagene då man enda ikke trenger tjukke hansker. De passer også bra som en liner under tykke votter når der er skikkelig kaldt ute. Unisexmodell.

Handskarna passar alldeles utmärkt att ha de svalare dagarna då ingen tjockare handske behövs, den passar även som en liner under ett par andra vantar om det är riktigt kallt. Unisex modell. 


Egenskaper:
•Kommer i to størrelser S/M & L/XL
•Børstet innside
•Flatlocksømmer
•Reflekterende trykk
•Materiale: 85% Polyester, 15% ElastanURBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Thin Outdoor Glove:
Yttermateriale: Syntetisk
Hanskemodell: Femfingerhanske
Membran: Nei
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!