UrbergThin Outdoor Glove

  Thin Outdoor Glove - ID: A007930

  Mer info

  Mer om Thin Outdoor Glove fra Urberg

  Thin Outdoor Glove er et par tynne hansker fra Urberg. De er sydd med flatlocksømmer og er lett børstede på innsiden, noe som gjør hanskene særdeles myke og komfortable. Et perfekt valg når du skal ut på løpetur eller til svale dager. Hanskene passer utmerket til de svalere dagene då man enda ikke trenger tjukke hansker. De passer også bra som en liner under tykke votter når der er skikkelig kaldt ute. Unisexmodell.

  Handskarna passar alldeles utmärkt att ha de svalare dagarna då ingen tjockare handske behövs, den passar även som en liner under ett par andra vantar om det är riktigt kallt. Unisex modell. 


  Egenskaper:
  •Kommer i to størrelser S/M & L/XL
  •Børstet innside
  •Flatlocksømmer
  •Reflekterende trykk
  •Materiale: 85% Polyester, 15% Elastan  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Thin Outdoor Glove:
  Yttermateriale: Syntetisk
  Hanskemodell: Femfingerhanske
  Membran: Nei
  Vanntett: Nei
  Vindtett: Nei
  Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet og selges kun hos Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!