Thy Shirt - ID: A031956

UrbergThy Shirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Thy Shirt fra Urberg

Thy Shirt fra Urberg er en utrolig myk og deilig herreskjorte med flanell-følelse, laget av en blanding av bomull og polyester. Det gjør skjorten lett og luftig samtidig som den er slitesterk og føles myk mot huden. Perfekt for daglig bruk og reiser! Thy Shirt har to brystlommer og ermer kan brettes opp og festes med knapp. To ekstra knapper medfølger.

Materiale: 55% bomull, 45% polyester

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Thy Shirt:
Materiale: Bomull/Polyester
Knepping: Lang knepping
Ventilasjon: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Skjorter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!