Tipi Tent - ID: PL10386

25% - KODE

UrbergTipi Tent

Mer info

Mer om Tipi Tent fra Urberg

Tipi Tent fra Urberg er en klassisk lavvo med plass til fem personer. Teltet består kun av yttervev, integrert gulv, en stålstang i midten og 16 teltplugger, noe som gjør det enkelt å bære og raskt å sette opp og ta ned. Fire store ventilasjonsåpninger i toppen i sammen med myggnettet i døren gir optimal ventilasjon året rundt. Ytterstoffet er ikke behandlet med et flammehemmende stoff, derfor anbefaler vi at du ikke gjør opp ild i kamin eller med åpen flamme i dette teltet.
  • PFC-fri
  • Yttervev: 100 % polyester 190T PU
  • Mesh/myggnett: 100 % polyester
  • Gulv: 100 % polyester
Egenskaper for Tipi Tent:
Vekt: 5,94 kg
Beregnet på antall personer: 5 stk
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 10000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 350X350X250 cm
Pakkmål ca: 24x75X22 cm
Antall innganger: 1
Antall teltstenger: 1 st
Antall teltplugger: 16
Ytterteltduk: Polyester
Tykkelse ytterteltduk: 40 D
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Polyester
Tykkelse gulvduk: 70 D
Overflate gulvduk: Polyuretan
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Lavvo

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!