Toiletry Bag L - ID: PL10157

UrbergToiletry Bag L

Mer info

Mer om Toiletry Bag L fra Urberg

Toiletry Bag L er en moderne toalettmappe med stilig design fra Urberg. Toalettmappen er laget av et slitesterkt og vannavvisende stoff med TPU-behandling for å tåle tøffe tak i villmarken. I de mange praktiske rommene får du plass til alt du måtte trenge på fottur, reise eller campingtur.
•Materiale: 420D ripstop med TPU-behandling
•SBS-glidelås i nylon

Egenskaper for Toiletry Bag L:
Pakkevolum: 4 L
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 16x10x25.5 mm
Vekt: 210 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Toalettmapper

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!