Trekking Merino Wool - ID: A108644

Julefest
20% - KODE

UrbergTrekking Merino Wool

Mer info

Mer om Trekking Merino Wool fra Urberg

Trekking Merino Wool fra Urberg er slitesterke tursokker i merinoull som holder føttene tørre og varme hele dagen. Sokkene har en elastisk støtte ved hullfoten og ribbestrikket skaft for å sitte sikkert på plass.
  • Mulesing-fri merinoull
  • Kan vaskes i 30 ºC og forbli som myk vask etter vask
  • Elastisk støtte i hullfot
  • Ribbstrikket skaft
  • Flat søm på tærne minimerer risikoen for gnagsår

Materiale: 56 % ull, 39 % nylon, 5 % elastan
Egenskaper for Trekking Merino Wool:
Skafthøyde: Medium
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Mulesingfri ull: Ja
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Merinoull
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!