UrbergTrekking Wool

  Trekking Wool - ID: A006567

  Mer info

  Mer om Trekking Wool fra Urberg

  URBERG® Trekking Wool er en strømpe designet for fotturer, men fungerer like bra til hverdags. Varmende, myk og deilig. URBERG® Trekking Wool er laget av superwash merino wool, en blanding av 70% merinoull, 10% akryl, 15% polyamid og 5% lycra. Superwash betyr at tråden er behandlet slik at den ikke tover seg selv om man vasker den i maskin. Akrylen og polyamiden gir slitestyrke og lycraen gir den elasitet og spenst. Undersiden er strikket i terry for ekstra varme og gir også en myk og deilig følelse.

   
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Trekking Wool:
  Skafthøyde: Mid cm
  Funksjonspaneler: Nei
  Merket med venstre/høyre: Nei
  Materiale: Ull/Syntet
  Urberg er klær og utstyr for friluftsliv. De er spesielt utviklet for å takle skandinaviske forhold. Vi streber etter en god kvalitet og tidløse, rimelige produkter. Alt er utviklet for deg som liker å være utendørs. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet og selges kun hos Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Vis alle Tursokker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!