UrbergTrekking Wool Sock

  Trekking Wool Sock - ID: A006567

  Mer info

  Mer om Trekking Wool Sock fra Urberg

  URBERG® Trekking Wool Sock er en strømpe designet for fotturer, men fungerer like bra til hverdags. Varmende, myk og deilig. URBERG® Trekking Wool Socker laget av superwash merino wool, en blanding av 70% merinoull, 10% akryl, 15% polyamid og 5% lycra. Superwash betyr at tråden er behandlet slik at den ikke tover seg selv om man vasker den i maskin. Akrylen og polyamiden gir slitestyrke og lycraen gir den elasitet og spenst. Undersiden er strikket i terry for ekstra varme og gir også en myk og deilig følelse.

   
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Trekking Wool Sock:
  Skafthøyde: Mid cm
  Funksjonspaneler: Nei
  Merket med venstre/høyre: Nei
  Materiale: Ull/Syntet
  Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet og selges kun hos Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Vis alle Tursokker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!