Trekking Wool Sock - ID: A006567

UrbergTrekking Wool Sock

Mer info

Mer om Trekking Wool Sock fra Urberg

URBERG® Trekking Wool Sock er en strømpe designet for fotturer, men fungerer like bra til hverdags. Varmende, myk og deilig. URBERG® Trekking Wool Socker laget av superwash merino wool, en blanding av 70% merinoull, 10% akryl, 15% polyamid og 5% lycra. Superwash betyr at tråden er behandlet slik at den ikke tover seg selv om man vasker den i maskin. Akrylen og polyamiden gir slitestyrke og lycraen gir den elasitet og spenst. Undersiden er strikket i terry for ekstra varme og gir også en myk og deilig følelse.

 
URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Trekking Wool Sock:
Skafthøyde: Mid cm
Funksjonspaneler: Nei
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Ull/Syntet
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!