Trekking Wool Sock - ID: A006567

UrbergTrekking Wool Sock

Mer info

Mer om Trekking Wool Sock fra Urberg

URBERG® Trekking Wool Sock er en strømpe designet for fotturer, men fungerer like bra til hverdags. Varmende, myk og deilig.
URBERG® Trekking Wool Socker laget av superwash merino wool, en blanding av 70% merinoull, 10% akryl, 15% polyamid og 5% lycra. Superwash betyr at tråden er behandlet slik at den ikke tover seg selv om man vasker den i maskin. Akrylen og polyamiden gir slitestyrke og lycraen gir den elasitet og spenst. Undersiden er strikket i terry for ekstra varme og gir også en myk og deilig følelse.

Materiale: 70% ull, 15% polyamid, 10% akryl, 5% elastan.

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Trekking Wool Sock:
Skafthøyde: Høy
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Ull/Syntetisk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!