Tritan Bottle 1000 ml - ID: PL11643

Julefest
20% - KODE

UrbergTritan Bottle 1000 ml

Mer info

Mer om Tritan Bottle 1000 ml fra Urberg

Tritan Bottle 1000 ml er en romslig vannflaske fra Urberg. Flasken er laget av tritan og har en skruehett med silikonring for forsegling. Perfekt for fotturer, reiser og hverdagsopplevelser!
Egenskaper for Tritan Bottle 1000 ml:
BPA-fri: Ja
Laget i: Kina
Diameter x høyde: 92 x 215 mm
Åpningens diameter: 55 mm
Isolert: Nei
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Enhåndsåpning: Nei
Vekt: 118 g
Rustfritt stål innvendig: Nei
Rustfritt stål utvendig: Nei
Volum: 1000 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Vannflasker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!