Tube Melange - ID: PL10459

UrbergTube Melange

Mer info

Mer om Tube Melange fra Urberg

Tube Melange fra Urberg er et allsidig rørformet skjerf som kan bæres rundt halsen, over hodet, rundt armen eller hvordan du måtte ønske. Skjerfet er laget av 100 % mikrofiber av polyester, som effektivt transporterer bort fuktighet og holder deg tørr og varm – perfekt for kjølige utendørsaktiviteter! Materiale: 100 % polyester
Egenskaper for Tube Melange:
Materiale: Polyester
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Skjerf & Buffer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!