Tube Solid - ID: PL10460

Ny!

UrbergTube Solid

Mer info

Mer om Tube Solid fra Urberg

Tube Solid fra Urberg er et allsidig rørformet skjerf som kan bæres rundt halsen, over hodet, rundt armen eller hvordan du måtte ønske. Skjerfet er laget av 100 % mikrofiber av polyester, som effektivt transporterer bort fuktighet og holder deg tørr og varm – perfekt for kjølige utendørsaktiviteter! Materiale: 100 % polyester
Egenskaper for Tube Solid:
Holdbarhet: 1%ForthePlanet
Materiale: Polyester
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Skjerf & Buffer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!