Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Tumbler Double 500 ml - ID: PL11175

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergTumbler Double 500 ml

Mer info

Mer om Tumbler Double 500 ml fra Urberg

Tumbler Double 500 ml fra Urberg er et krus i rustfritt stål med et avtagbart lokk som forhindrer deg i å søle ut av drikken din mens du er på farten.
Volum: 500 ml
Diameter: 85 mm
Høyde: 135 mm
Materiale: rustfritt stål 0,4 mm
Materiale lokk: Tritan
Egenskaper for Tumbler Double 500 ml:
Materiale: Rustfritt stål
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vekt: 300 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!