Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

UB Classic PU Rainset Unisex - ID: A009788

UrbergUB Classic PU Rainset Unisex

Størrelseguide Mer info

Mer om UB Classic PU Rainset Unisex fra Urberg

UB Classic PU Rainset Unisex er en klassisk regndress fra Urberg. Jakken og buksen er laget av en myk og komfortabel materialmiks og har sveisede sømmer som sørger for at både vann og vind holder seg ute. Jakken har en justeringsbar hette samt en YKK glidelås. Regnjakken har en frontklaff på framsiden for å forhindre at fukt tar seg inn gjennom glidelåsen. Den har også to håndlommer der du kan ha tingene dine.

Egenskaper:
•Reflekser
•YKK glidelås
•Frontklaff for å forhindre at vann kommer inn gjennom glidelåsen
•Vanntett/Vindtett
•Sveisede sømmer
•Materiale: 100% Polyester med PU-beleggURBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for UB Classic PU Rainset Unisex :
Vekt: 800 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnsett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!