• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

UrbergUltra Chair + Thermo Mug G2

  Ultra Chair + Thermo Mug G2 - ID: ultra_chair_mug

  Mer info

  Mer om Ultra Chair + Thermo Mug G2 fra Urberg

  Ta med deg kaffepausen ut! Denne pakken inneholder en stol og et termokrus fra Urberg til en rimelig pris. Du kan velge farge på stol og krus nedenfor. Urberg Ultra Chair tilhører den nye generasjonen av stoler for camping og friluftsliv. Den veier mindre enn ett kilo, er svært kompakt, lett å montere og har en meget god komfort.

  Stolen kommer i en hendig bæreveske og er svært enkel å sette sammen. Det er bare å felle ut pinnene og montere dem på undersiden av setestoffet. Det tar bare noen få sekunder etter du har gjort det noen ganger. Det er en nettinglomme på stolen. Den skal henge ned på nederkanten på framsiden. I lommen kan du ha f.eks vått badetøy. Du vil bli overrasket over hvor godt du sitter i stolen. Kombinasjonen av lav vekt og høy sittekomfort vil gjøre denne til din favorittstol når du vil sitte godt på tur. Kapasitet opp til 100 kg.

  Egenskaper for Ultra Chair:
  • Makslast: 100 kg
  • Totalvekt: 900 g
  • Dimensjon utvendig LxBxH: 56x60.5x65.5 cm
  • Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 36x12.5x10.5 cm
  Egenskaper for Thermo Mug G2:
  • BPA-fri: Ja
  • Diameter x høyde: 80x156 mm
  • Enhåndsåpning: Ja
  • Vekt: 280 g
  • Rustfritt stål innvendig: Ja
  • Volum: 500 ml

  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Urberg er klær og utstyr spesielt utviklet for våre skandinaviske forhold – for deg som liker å være utendørs. Her finnes fremfor alt produkter spesielt utviklet for friluftsliv, men også klær som passer mer for hverdagslivet i byen. Urberg finnes for både voksne og barn, og selges kun hos oss på Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Vis alle Campingmøbler

  Bli den første til å kommentere dette produktet
  Skriv en omtale
  Vis alle innlegg
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!