Ultra Compact Sleeping Bag G2 - ID: PL10224

SALG

UrbergUltra Compact Sleeping Bag G2

Mer info

Mer om Ultra Compact Sleeping Bag G2 fra Urberg

Ultra Compact Sleeping Bag G2 fra Urberg er en utrolig lett og kompakt sommersovepose som får plass i de fleste pakninger.
Mobil-lomme på innsiden
Mumieformet for å holde varmen i posen
Dimensjoner: 210x70x54 cm
Ytre stoff 100% Polyester 210T
Innerstoff 100% Polyester 240T
Isolasjon: såkalt syntetisk dun
Kompresjonspose medfølger.
Testet i henhold til EN 2357

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Ultra Compact Sleeping Bag G2:
Kjønn: Unisex
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Maks kroppslengde: 185 cm
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Vekt: 720 g
Fyll: Syntetisk
Ekstremtemperatur: -1.5 grader C
Komforttemperatur dame: 13.3 grader C
Komforttemperatur herre: 9.7 grader C
Varmekrage: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!