Unisex Kinna Low Boot - ID: PL11405

Julefest
20% - KODE

UrbergUnisex Kinna Low Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Unisex Kinna Low Boot fra Urberg

Kinna Low Boot fra Urberg er lave gummistøvler som passer for alle. Støvlene har en stålgelkobling i sålen som gjør dem vridende og gir stabilitet til føttene når du rusler i regnet.
Materiale: naturlig og syntetisk gummi
Fri for PVC

Omsorgsråd
Rengjør gummistøvlene med lunkent vann og en myk svamp. La dem tørke sakte, ikke bruk tørkeskap eller varme, da det kan tørke ut gummien. Hvis de blir våte inni, er de mest enkle hvis de får lov til å stå opp og ned eller stoppe i avispapir. Når de er rengjort, kan de smøres med tilpasset gummismøremiddel. Det beskytter materialet mot å tørke ut eller bli misfarget.
Ved lagring skal de ikke plasseres i direkte sollys eller i et rom med for høy varme, dette kan føre til at gummien tørker ut.
Egenskaper for Unisex Kinna Low Boot:
Winter Foret: Nei
Removable insole: Ja
Skafthøyde: Medium
Fôr: Bomull
Skafthøyde: 13 cm
Yttermateriale: Gummi
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 558 g
Reflekser: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Gummistøvler

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!