Vacuum Food Jar 500 ml - ID: PL10952

UrbergVacuum Food Jar 500 ml

Mer info

Mer om Vacuum Food Jar 500 ml fra Urberg

Vacuum Food Jar 500 ml fra Urberg er en pulverlakkert mattermos med doble vegger og vakuumisolasjon som holder maten kald eller varm på utflukten eller fotturen. Lokket er forseglet med silikon slik at termosen ikke lekker.
Materiale: rustfritt stål 304
Materiale lokk: polypropylen
Tåler ikke maskinvask
Egenskaper for Vacuum Food Jar 500 ml:
Diameter x høyde: 100x150 mm
Åpningens diameter: 8,5 mm
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Enhåndsåpning: Ja
Vekt: 476 g
Rustfritt stål innvendig: Ja
Rustfritt stål utvendig: Ja
Volum: 500 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Termoser

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!