Vacuum Food Jar 500 ml - ID: PL11638

Julefest
20% - KODE

UrbergVacuum Food Jar 500 ml

Mer info

Mer om Vacuum Food Jar 500 ml fra Urberg

Vacuum Food Jar 500 ml fra Urberg er en pulverlakkert mattermos med doble vegger og vakuumisolasjon som holder maten kald eller varm på utflukten eller fotturen. Lokket er forseglet med silikon slik at termosen ikke lekker.
Materiale: rustfritt stål 304
Material lokk: polypropylen
Tåler ikke maskinindie.
Egenskaper for Vacuum Food Jar 500 ml:
Laget i: Kina
Diameter x høyde: 100 x 150 mm
Åpningens diameter: 85 mm
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Enhåndsåpning: Nei
Vekt: 476 g
Rustfritt stål innvendig: Ja
Rustfritt stål utvendig: Ja
Volum: 500 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Termoser

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!