Vacuum Food Jar 750 ml - ID: PL10465

Julefest
20% - KODE

UrbergVacuum Food Jar 750 ml

Mer info

Mer om Vacuum Food Jar 750 ml fra Urberg

Vacuum Food Jar fra Urberg er en pulverlakkert mattermos med doble vegger og vakuumisolasjon som holder maten kald eller varm på utflukten eller fotturen. Lokket er forseglet med silikon slik at termosen ikke lekker.
Materiale: rustfritt stål 304
Materiale lokk: polypropylen
Tåler ikke maskinvask
Egenskaper for Vacuum Food Jar 750 ml:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Diameter x høyde: 100x180 mm
Åpningens diameter: 85 mm
Enhåndsåpning: Nei
Vekt: 560 g
Rustfritt stål innvendig: Ja
Rustfritt stål utvendig: Ja
Volum: 750 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Termoser

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!