Vågstranda 2 Layer Set Kids - ID: PL10951

15% - KODE

UrbergVågstranda 2 Layer Set Kids

Størrelseguide Mer info

Mer om Vågstranda 2 Layer Set Kids fra Urberg

Vågstranda 2 Layer Set Kids fra Urberg er et vanntett regnsett for barn. Regnsettet har teipede sømmer og er impregnert med Rudolf ECO Bionic DWR som støter bort vann og holder barnet tørt uansett vær. Jakken har glidelås foran med borrelås og 2 trykknapper, samt avtakbar hette med trykknapper. Buksen har justerbar midje med strikk og knapper, og elastiske benavslutninger med knappjusteringer under foten. Både jakken og buksen har flere reflekser som gjør barnet godt synlig.
OBS! Stor i størrelsen, gå gjerne ned en størrelse.
 • Teipede sømmer
 • Rudolf ECO Bionic DWR impregnering
 • Reflekser både på jakken og buksene
 • Avtakbar hette som festes med trykknapper
 • Glidelås, borrelås og trykknapper på jakken
 • Elastisk midje med snøring på buksene
 • Elastiske benavslutninger
 • Justerbar fotreim
Materiale: 100% polyester
Fôr: 100% polyester
Egenskaper for Vågstranda 2 Layer Set Kids:
Fôr: Polyester
Justering nederst på beinet: Nei
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Sveisede sømmer: Nei
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Bukseseler: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnsett

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!