Vaimok Bamboo Mix Set Wmn - ID: A031982

UrbergVaimok Bamboo Mix Set Wmn

Størrelseguide Mer info

Mer om Vaimok Bamboo Mix Set Wmn fra Urberg

Vaimok Bamboo Mix Set Wmn fra Urberg er et supermykt sett med langermet topp og lange undertøysbukser for kvinner. Settet er laget av bambus som naturlig transporterer bort fuktighet og regulerer kroppstemperaturen slik at du hverken vil fryse eller bli for varm. Bambus er også mild mot sensitiv hud og sikrer at dårlig lukt ikke setter seg i plagget. Dette er det perfekte materialet for superundertøy som du kan bruke daglig, på tur i skogen og over alt. Kommer i en fin gaveeske.

Materiale: 95% bambus, 5% elastan

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Vaimok Bamboo Mix Set Wmn:
Vaskes i: 40 °C
Materiale: Bambus
Glidelås: Nei
Vekt: 342 g
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!