Valldalen 2.5 Layer Jacket Men - ID: PL10533

15% - KODE

UrbergValldalen 2.5 Layer Jacket Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Valldalen 2.5 Layer Jacket Men fra Urberg

Valldalen 2.5 Layer Jacket Men fra Urberg er en vind- og vanntett regnjakke for herrer som er perfekt for daglig sykkelpendling, skogsturer eller søndagsturer i ustabilt vær. Med justerbar hette, nederkant og ermeender får du en perfekt passform. Under ermene finnes det en praktisk toveis glidelås for optimal ventilasjon og i sidene er det to håndlommer med glidelås. Reflekterende logo foran øker synligheten din i mørket.
Lengde midten bak størrelse S: 80 cm
Vekt: 484 gram
Materiale: 100 % polyester
Egenskaper for Valldalen 2.5 Layer Jacket Men:
Vanntett: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Vindtett: Ja
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!