Varm Kids Boot - ID: A031920

UrbergVarm Kids Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Varm Kids Boot fra Urberg

Varm Kid´s Boot fra Urberg er utrolig varme og fine vinterstøvler for barn. Snøring foran og teddyfôr innvendig. Fotdel i gummi som tåler fukt. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Varm Kids Boot:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Skafthøyde: 21 cm
Yttermateriale: Syntetisk/Gummi
Membran: Nei
Vekt per støvel: 388 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!