Viklandet Down Jacket Men - ID: PL11185

15% - KODE

UrbergViklandet Down Jacket Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Viklandet Down Jacket Men fra Urberg

Viklandet Down Jacket Men fra Urberg er en mellomlagsjakke i dun for herrer som passer til vandring.
Materiale: 100% polyamid
Egenskaper for Viklandet Down Jacket Men:
Bærekraft: RDS – Responsible Down Standard
Fill power: 700 cubicinches per ounce
Vannavvisende: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Nei
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Nei
Fyll: Andedun
Prosent dun: 90 %
Prosent fjær: 10 %
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Dunjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!