Viklandet Down Jacket Women - ID: PL11186

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergViklandet Down Jacket Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Viklandet Down Jacket Women fra Urberg

Viklandet Down Jacket Women fra Urberg er en lett dunjakke for damer som kan brukes som ytterplagg på tørre dager eller som et oppvarmende mellomlag under en skalljakke når været krever det. Jakken er fylt med andedun som gir mye varme i forhold til den lave vekten. Foran er det en YKK-glidelås i full lengde, to lommer i sidene med trykknapp og to innerlommer, hvorav den ene har glidelås. Den nederste kanten kan justeres med snøring. Inne i lommen er det også en liten løkke for å kunne henge opp den hopppakkede jakken på ryggsekken eller i beltet. Du kan til og med bruke den som en pute på turopplevelsene dine.
  • RDS-sertifisert dun

Materiale: 100 % polyamid
Egenskaper for Viklandet Down Jacket Women:
Bærekraft: RDS – Responsible Down Standard
Fill power: 700 cubicinches per ounce
Vannavvisende: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Nei
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Nei
Fyll: Andedun
Prosent dun: 90 %
Prosent fjær: 10 %
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Dunjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!