Waterproof Backpack - ID: PL10813

Julefest
20% - KODE

UrbergWaterproof Backpack

Mer info

Mer om Waterproof Backpack fra Urberg

Waterproof Backpack fra Urberg er en vanntett ryggsekk med polstret lomme til laptopen din og vanntette glidelåser som holder tingene dine tørre og trygge mens du pendler til jobb eller skole i all slags vær.
•Materiale: 600D TPU
•SBS vanntette nylonglidelåser
•Polstret ryggsystem

Egenskaper for Waterproof Backpack:
Kjønn: Unisex
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Vekt: 670 g
Yttermål cirka (b x d x h): 33 x 12 x 45 cm
Hoftebelte: Ja
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Rulletopp
Laptoplomme: Ja
Organizer: Nei
Integrert regntrekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagsryggsekker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!