Waterproof Gaiters - ID: PL10850

Julefest
20% - KODE

UrbergWaterproof Gaiters

Mer info

Mer om Waterproof Gaiters fra Urberg

Waterproof Gaiters er slitesterke og vanntette gamasjer fra Urberg. Med en justerbar stropp under foten holder gamasjene seg på plass under turer og eventyr i all slags vær.
Øvre del: 160D nylon Ripstop – 5000 mm vanntett
Nedre del: 600D Polyester Ripstop – 5000 mm vanntett
Justerbar stropp under: 18 mm bred TPU 1,1 mm tykk


Inneholder ikke PFOA, PFOS eller PFC.
35/37: 40x33 cm
38/40: 42x35 cm
41/43: 44x37 cm
44/46: 46x39 cm

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1 % av sin årlige omsetning til en velrenommert miljøorganisasjon. Så når du velger et produkt fra URBERG®, påtar du deg også en aktiv rolle i å bevare den fantastiske planeten vår. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Waterproof Gaiters:
Hovedmateriale: Nylon
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Gamasjer

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!