Women's Ervik Merino Boxer - ID: PL11168

UrbergWomen's Ervik Merino Boxer

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Ervik Merino Boxer fra Urberg

Ervik Merino Boxer Women fra Urberg er truse i en boksermodell for damer, laget i en myk og behagelig blanding av mulesingfri merinoull og Tencel. Trusen har strikk i livet med Urberg-logoen.
Materiale: 60% ull, 40% lyocell.

OBS! Vi anbefaler at du går opp en størrelse i denne modellen.

Egenskaper for Women's Ervik Merino Boxer:
Størrelsesinformasjon: Liten i størrelsen
Materiale: Merinoull
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Kompresjon: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Undertøy

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!