Women's Fosnavåg Parkas - ID: PL11460

Julefest
30% - KODE

UrbergWomen's Fosnavåg Parkas

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Fosnavåg Parkas fra Urberg

Women's Fosnavåg Parkas fra Urberg er en syntetisk parkas for damer som passer til dine fritidsaktiviteter.
Materiale: 100% polyester
Fôr: 100% polyester
Polstring: 100% polyester
Egenskaper for Women's Fosnavåg Parkas:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Toveis glidelås: Ja
Vanntett: Ja
Membran: Nei
Vannavvisende: Ja
Vekt: 1248 g
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Lett polstret
Hette: Fast
Antall lommer: 5 stk
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei
Reflekser: Ja
Fyll: Polyester
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!