Women's Merino T-Shirt - ID: PL11455

BILLIGKROKEN
15% ekstra - KODE

UrbergWomen's Merino T-Shirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Merino T-Shirt fra Urberg

Women's Merino T-Shirt fra Urberg er en myk og behagelig t-skjorte for damer. Genseren er laget av 100 % merinoull med et naturinspirert trykk på brystet som passer like godt på turen som hver dag.
  • Merinoull 18,5 mikron
  • Brysttrykk
  • Raglanermer
  • Trykt vaskeråd reduserer risikoen for agner sammenlignet med den tradisjonelle lappen

Materiale: 100 % ull
Egenskaper for Women's Merino T-Shirt:
Mulesingfri ull: Ja
Knepping: Nei
Materialvekt: 180 g/m2
Passform: Normal
Materiale: Merinoull
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Glidelås: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle T-skjorter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!