Women's Selbu Hiking Tights - ID: PL11042

BLACK WEEK

UrbergWomen's Selbu Hiking Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Selbu Hiking Tights fra Urberg

Selbu Hiking Tights fra Urberg er en slitesterk og teknisk turtights for dame. Tightsen er konstruert i 4-veis stretch som gir stor bevegelsesfrihet. Den har forsterkninger over knærne og setet som sørger for at de mest utsatte områdene er godt beskyttet mot slitasje. Den brede midjen er elastisk og har en justerbar snøring på innsiden for å kunne sitte og bevege seg komfortabelt. Tightsen har to store lommer på låret, hvorav den ene har glidelås.

  • 4-veis stretch som gir stor bevegelsesfrihet

  • Forsterkning på knær og sete

  • Bred midje med snøring på innsiden
  • To store lårlommer, en med glidelås

Materiale: 72% polyester, 28% elastan
Materiale 2: 58% nylon, 31% polyester, 11% elastan
Egenskaper for Women's Selbu Hiking Tights:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Midje: Medium
Passform: Smalt
Justering nederst på beinet: Nei
Zip-off: Nei
Rålengde: Nei
Støvelkroker: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Ventilasjon: Nei
Membran: Nei
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Belteløkker: Nei
Vannavvisende: Nei
Vekt: 234 g
Polstring: Upolstret
Antall lommer: 3 stk
Stretch: Ja
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Ja
Reflekser: Nei
Antall baklommer: 0 stk
Antall benlommer: 2 stk
Antall framlommer: 0 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Turbukser

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!