Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Women's Selje Merino-Bamboo Top (Autumn 2021) - ID: PL10765-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergWomen's Selje Merino-Bamboo Top (Autumn 2021)

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Selje Merino-Bamboo Top (Autumn 2021) fra Urberg

Selje Merino-Bamboo Top Women's fra Urberg er en myk og behagelig undertrøye for damer, laget av mulesingfri merinoull på utsiden og bambusviskose i en kontrastfarge på innsiden. Genseren har en vevd etikett med logo foran og passer som et første lag i kjølig vær.
Utside: 100% ull.
Innside: 100% viskose.
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Overdeler

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!